דופלקס הרצליה - מתחם קולינארי חוויתי

מתחם הדופלקס מוגדר כמתחם קולינארי חוויתי. מאחורי הכותרת הייחודית הזאת עומדת מחשבה רבה ותכנון מוקפד של מתחם המעניק ללקוחותיו חוויה חד פעמית וקסומה שלא ניתן למצוא כמותה בישראל, לוקיישן קסום, עיצוב מרהיב, קונספט קולינארי ייחודי ובייחוד טעים. הרעיון שעומד מאחורי הקונספט של הדופלקס, הוא הרצון להגדיר מחדש את המושג אירוע.

החוויה:

בדופלקס תמצאו שילוב מנצח של לוקיישן שאין שני לו, מגוון רחב של תפריטי שף המותאמים לכל סוגי האירועים, שירות ברמה אחרת של צוות מיומן שנותן תשומת לב לפרטים הקטנים וכבוד רב לפן הקולינארי והאוכל. שף הדופלקס שחר מאור, מלווה באופן אישי כל לקוח על –ידי שיח קולינארי משותף במטרה ליצור חווית אירוע בלתי נשכחת, תיאום ציפיות, הכרה ברמה האישית והתאמת התפריט באופן ייחודי לפי רצונותיו וצרכיו האישיים של כל לקוח.

המטבח:

בדופלקס מצוי מטבח חדיש ומודרני שחי ונושם אוכל. השף שחר מאור וצוות הטבחים המקצועי דואגים להביא לכם לצלחת את מיטב טכניקות הבישול החדשניות הקיימות כיום בעולם. דוגמא לאותן טכניקות המהוות בסיס להכנת האוכל במקום והמילה האחרונה בעולם הקולינאריה היא בישול בטכניקת "ואקום" המאפשרת לנו ליצור את התוצר הסופי באופן האיכותי ביותר וכמובן שהטעים ביותר על- ידי בישול ארוך, איטי וייחודי למקום.

התפריטים:

הדופלקס מציג מגוון רחב של תפריטים המתאימים לכל סוגי האירועים: תפריט בראנץ' מדהים ומרשים. תפריט ארוחת ערב אלגנטי וסולידי בעל אופי קולינארי מיוחד שמגדיר מחדש את חווית האוכל. תפריט מסיבות מיוחד ומודולארי של אוכל רחוב וחזרה לטעמים של פעם וכאמור מגוון רחב מאוד של תפריטים נוספים המורכבים בהתאמה אישית ובליווי אישי לפי צרכיו ורצונותיו של הלקוח.

הקונדיטוריה:

אי אפשר לעשות אוכל טוב מבלי לעשות קינוחים עוד יותר טובים. בדופלקס נמצאת קונדיטוריה המתמחה בקינוחי ביס קטנים כמו מקרונים בשלל צבעים. סברינה של פעם, מני טראפלס ועוד מלא קטנים ומפתים. הכל כמובן מופק מחומרי הגלם הטובים ביותר. הקינוחים מוצגים ומוגשים מתוך ויטרינה מרשימה שממלאת את חלל החדר בצבעוניות בלתי נגמרת ובשפע חסר תקדים ממש כמו "פטיסרי" בצרפת. המטרה היא לאפשר לאורחים שלנו לטעום ממגוון רחב של קינוחים וליהנות מריגוש וסיום מתוק של האירוע.

שחר מאור השף של הדופלקס:

" לא עוד פרגיות ואנטריקוט, נמאס שבכל אירוע יש את אותה גברת בשינוי אדרת. אצלי במטבח תמצאו את החומרי גלם הטריים ביותר שניתן להשיג. מבשר לירקות ועד דגים. עבודה עם חומרי גלם טריים ועונתיים יוצרת ריגוש ענק בדו שיח בין השף ללקוח. היכולת שלי לתמרן בין עונות השנה ומרכיביהן, יחד עם המומחיות שלי ליצור מתוכן את התפריטים המרשימים ביותר, מעניקות ללקוחותינו מענה תמידי וביטחון בנוגע לתפריט הסופי בכל אחד מחודשי השנה בה יבחרו לקיים את האירוע שלהם. הסוד הוא פשוט ביותר, להיות קשוב ומבין לצרכי הלקוח ומצד שני לדעת לשתף במחשבות והרעיונות היצירתיים שלי, המאפשרים לי להשלים ולהרכיב את התפריט הסופי המושלם".

Call Now Button